Corona-maatregelen tijdens de activiteiten

Algemeen:

  • Wij hebben altijd handschoentjes mee indien deelnemers die zouden willen dragen en desinfectiemiddelen voor de deelnemers en de materialen.
  • De activiteiten zijn zo aangeboden dat de deelnemers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, maar wel de opdracht als team moeten en kunnen uitvoeren.
  • Er is voldoende materiaal aanwezig zodat men nooit materialen hoeft te delen.
  • Er is desinfectiemiddel mee om handen, materialen en attracties schoon te maken.

Overheidsregels die wij ook hanteren bij de deelnemers:

–          blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen  hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;

–          blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of  benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je weer sporten en naar buiten.

Kledingadvies

  • Het is aan te raden om sportieve kleding en schoeisel te dragen tijdens de activiteiten.
  • In verband met de wateractiviteit (en eventuele regen) is het ook aan te raden om een handdoek, extra set kleding en schoenen, eventueel zwemkleding en/of regenkleding mee te nemen. De activiteiten vinden in principe buiten plaats. Pas wanneer het weer het echt niet toelaat, zullen wij de activiteiten verplaatsen naar binnen.

Een uitleg van de sporten kun je hier vinden. Er is voldoende tijd tussen de activiteiten door om eventueel te verkleden en er zijn voldoende kleedkamers en douches aanwezig.