Over de ICT Cup

De ICT Cup, een initiatief van ICTWaarborg, is de onderlinge competitie tussen de beste spelers uit de branche. ICTWaarborg zet hierbij in op teambuilding en informeel netwerken. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Naast het feit dat sporten gezond voor u is, bieden wij u een kans om op een unieke locatie kennis te maken met andere spelers uit de branche. Een mooiere manier om te netwerken in combinatie met sport bestaat niet!

Op de locatie van Papendal kunnen verschillende activiteiten op sportief, recreatief en creatief gebied georganiseerd worden. Met vele sportvelden en moderne binnen accommodaties wordt het een groot sportief feest. Zo kan de ICT Cup volledig op maat samengesteld worden en komt geen team te kort aan beweging.

De dag zal worden opgedeeld in verschillende sporten. Na ieder onderdeel worden de tussenstanden gecommuniceerd en zal dit de motivatie zijn om achterstanden in te halen of voorsprongen te verdedigen tijdens de ICT Cup. Doordat de teams op de hoogte blijven zal er veel strijd losbarsten en de wil om de beste te zijn bij iedereen naar boven komen. Hierdoor is de ICT Cup een sterke teambuilder en moet er als één team goed samengewerkt worden.

ICT Cup: de strijd tussen de beste spelers uit de branche

14 juni 2019, Nationaal Sportcentrum Papendal

Papendal wordt het hele jaar door gebruikt waardoor hun faciliteiten perfect onderhouden worden. Hierbij kunt u verwachten dat de accommodaties, innovatieve apparatuur en sportmaterialen voldoen aan de allerhoogste eisen. Zowel indoor als outdoor zal het u aan niets ontbreken en wordt de ICT Cup een dag om nooit te vergeten.

Ieder deelnemende bedrijf wijst een captain aan, hij of zij is verantwoordelijk voor aanwezigheid van het team op de dag zelf. De teams zullen in totaal bestaan uit 4 spelers en eventueel een wisselspeler. De captain is tevens ook de contactpersoon richting de organisatie van de ICT Cup. De beste spelers uit de ICT-branche gaan 14 juni uitmaken wie er met de ICT Cup naar huis gaat.