Mediakit

Download een van de banners in het gewenste formaat.

ICT Cup: de strijd tussen de beste spelers uit de branche

14 juni 2019, Nationaal Sportcentrum Papendal

Tekst nieuwsbrief

ICTWaarborg zet in op teambuilding en informeel netwerken met ICT Cup

De ICT Cup is de sportieve competitie tussen toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven. Deze bedrijven strijden een dag lang met elkaar om de felbegeerde Cup. Een mooie manier om teambuilding, netwerken en sport met elkaar te combineren. Tijdens deze dag wordt er ook aandacht besteed aan ALS, de verschrikkelijke ziekte die al deze mogelijkheden juist wegneemt.

De ICT Cup is een onvergetelijke dag vol sport en actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. De ICT Cup vindt plaats op 14 juni 2019 bij het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem.

Stichting ALS

Ook dit jaar steunt ICTWaarborg met de ICT Cup Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Rondom de ICT Cup zal er extra aandacht worden besteed aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Vorig jaar is er € 20.000,- gedoneerd aan Stichting ALS.

De eerste teams zijn al geselecteerd voor de ICT Cup. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de ICT Cup? Dan vindt u hier meer informatie.

Relatie uitnodigen

Strijd mee om de felbegeerde ICT Cup!

Geachte relatie,

Op 14 juni 2019 gaan wij, [BEDRIJFSNAAM], de competitie aan met een groot aantal toonaangevende Nederlandse ICT-bedrijven met als doel: het winnen van de ICT Cup. Het wordt een onvergetelijke dag vol sport en actie, waarbij teambuilding, netwerken en samenwerking centraal staan. Kortom een dag die u niet mag missen! Meer informatie >>

Stichting ALS

ICTWaarborg steunt met de ICT Cup Stichting ALS. Een dag waarop je geniet van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Rondom de ICT Cup besteden wij aandacht aan de strijd tegen deze genadeloze ziekte. Tijdens de vorige ICT Cup is er € 20.000,- opgehaald voor Stichting ALS.

Bekijk hier de andere teams die mee strijden om de felbegeerde ICT Cup.

Durft u de strijd aan?

Relatie uitdagen

Wij dagen u uit!

Wij strijden op 14 juni 2019 bij het Nationaal Sportcentrum Papendal te Arnhem om de ICT Cup. Deze dag nemen wij het op tegen de beste spelers uit de branche. Wij zijn al volop aan het trainen. Durft u de uitdaging aan? De ICT Cup wilt u niet missen! Meer informatie >>