Bied mee voor 2 entreevouchers voor Fort Resort Beemster!

Bied jij ook mee voor 2 entreevouchers voor het luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort in de Beemster? 

Een van de producten waarop geboden kan worden tijdens de ICT Cup veiling zijn 2 entreevouchers voor Fort Resort Beemster:

Fort Resort Beemster is een luxe eco-chic wellness resort in het Unesco monument Fort aan de Nekkerweg, gelegen in Werelderfgoed De Beemster vlakbij Amsterdam. Het Fort waar vroeger soldaten gevestigd zaten, is nu omgetoverd tot een unieke Spa & Wellness met bijzondere baden en sauna’s.

Geniet van alle bijzondere Spa & Wellness faciliteiten van Fort Resort Beemster. Er zijn zeven bijzondere sauna’s o.a. houtgestookte kelosauna en een sauna met zoutstenen uit het Himalaya gebergte.

Een bijzondere faciliteit in de Spa & Wellness van Fort Resort Beemster is de vleermuissauna. Een warme sauna gelegen in het authenetieke fort.

Float en ontspan in het zoutwaterbad of relax in een van de andere vijf binnen & buitenbaden.

Geniet van heerlijke baden zoals het bubbelbad en binnen zwembad.

Ontdek het bijzondere eiland klein Bali met een heerlijk zandstrand, natuurlijke zwemvijver, warmwater bron, meditatietuin met blote voetenpad & een shala om te relaxen bij het haardvuur.

In de Beemster is een geweldige plek voor zomerdag, namelijk het zandstrand van Fort Resort Beemster.

Een voor vele geliefde plek!

Een link naar de veiling vind je hier: ictcup.nl/veiling.