Derde editie ICT Cup groot succes!

Opgewekt en vol energie stonden 46 teams klaar om te strijden. Er stonden vijf sporten op het programma, namelijk Volleybal, Softbal, Curling, Voetbal en Lacrosse. Daarnaast was er een sportmasseur aanwezig om de spieren soepel te houden, kon er een balletje getrapt worden op het reuze soccesdartbord en stonden er een aantal pingpongtafels klaar om warm te worden.

“Ondanks dat tijdens de dag bijna alle weersomstandigheden voorbij kwamen, letterlijk van regen naar zonneschijn, was de sfeer tot aan het einde super! Ieder team heeft zich met volle energie ingezet om er weer een topdag van te maken! En gelukkig konden we de dag afsluiten met een mooi zonnetje”. Aldus Danielle Evers, directeur ICTWaarborg.

Nummer 1, 2 en 3
Tot aan het einde bleef het spannend…maar uiteindelijk is er een top 3 uitgekomen! De nummer 1 van de ICT Cup 2019: Conceptsales! De nummer 2 van dit jaar werd Experis en de nummer 3 van de vorige editie, Wentzo Wireless, mocht ook dit jaar weer een Cup in ontvangst nemen voor de 3eplaats.

Er kon naast de felbeegeerde Cup, nog gestreden worden om een andere hoofdprijs. Nieuw dit jaar was namelijk de Netwerkquiz. 9 teams van 8 personen (allen van een ander bedrijf) konden hier mee strijden om de hoofdprijs: Barbecueën op een barbecue donut met je netwerkteam. Het team met de witte hoedjes heeft deze prijs in ontvangst genomen! Zij zullen binnenkort gaan genieten van een heerlijke barbecue op een donut.

Dubbele strijd
De 46 teams streden afgelopen vrijdag om de ICT Cup, maar zij streden ook gezamenlijk tégen ALS. Nieuw dit jaar was de veiling die mede door de inzet van alle teams een groot succes is geworden! Verschillende sponsoren hebben een kavel gedoneerd waar op geboden kon worden. Van 3 maanden lang vers fruit op het werk, een sportabbonement, tot een hotelovernachting bij Van der Valk, maar ook verschillende sportboeken en headsets.

Dit jaar mochten wij, mede dankzij de inzet van alle teams, alvast een cheque overhandigen aan Stichting ALS Nederland van € 11.250,-.  De donaties blijven nog binnenkomen, maar wij zijn uiteraard al erg trots op dit opgehaalde bedrag! Met alle edities (2017, 2018 en 2019) is er al een bedrag van ruim € 37.000,- opgehaald voor Stichting ALS Nederland.

Foto’s 2019
De foto’s van de derde editie van de ICT Cup kunt u hier vinden.

Save the date: 12 juni 2020
De derde editie van de ICT Cup was weer een groot succes! Het enthousiasme van de deelnemers, de betrokkenheid richting Stichting ALS Nederland en de sportiviteit in het heetst van de strijd vragen om een vervolg, namelijk op 12 juni 2020. Wilt u mee strijden? https://ictcup.nl/contact/meedoen/