Nieuw: ICT Cup Wintereditie!

12 juni had de ICT Cup plaatsgevonden.. maar helaas kon dit vanwege het corona virus niet doorgaan. Maar goed nieuws! De ICT Cup Wintereditie staat voor de deur.

Heb jij het in je om teamcaptain te worden? Ben je al aan het trainen? Als teamcaptain streef je natuurlijk naar het hoogst haalbare voor jouw team: de felbegeerde ICT Cup! Het wordt een helse strijd, iedereen gaat voor de beker.

Zorg dat je voorbereid bent en je conditie op peil is. Het is erop of eronder! 27 november ga je samen met je team van start op en rondom het ijs van De Vechtsebanen Utrecht. Bij binnenkomst ontvang je het indrukwekkend programma van jouw team in handen. Je spreekt snel nog even de laatste tactieken met je team en gaat je klaarmaken om te gaan strijden. Je bent namelijk vastberaden om de Cup mee naar kantoor te nemen! Er staan verschillende winterse spellen op het programma en je gaat er vol voor… je vliegt het ijs over.. je scoort… en dan de uitslag… Heeft jouw team alles in huis om te winnen? Je gaat niet alleen voor de felbegeerde Cup en de winst maar je zet je daarnaast ook in voor Stichting ALS. Je probeert zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar deze ongeneeslijke ziekte.

Samen strijden tegen ALS
Naast de onderlinge strijd, gaan we gezamenlijk de strijd aan  tegen ALS, één van de meest ernstige en invaliderende aandoeningen van het zenuwstelsel. Een dag waarop we genieten van sporten en bewegen, doet uiteraard extra beseffen hoe verschrikkelijk de ziekte is die deze vrijheid wegneemt. Totaal hebben we namens alle deelnemende teams al meer dan € 40.000.- aan Stichting ALS Nederland kunnen overhandigen.

Doe mee!
De ICT Cup is een onvergetelijke dag vol actie!
Ben jij erbij? Meld je team dan snel aan! ictcup.nl/contact/meedoen